چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

انصارالله پذیرایی ریاض از 500 نظامی آمریکایی را به تمسخر گرفت

سخنگوی جنبش انصارالله یمن استقبال ریاض از استقرار 500 نظامی آمریکایی در خاک عربستان را به سخره گرفت و اظهار داشت که سعودی‌ها در شرایطی به آمریکا و انگلیس تکیه می‌کنند که نمی‌دانند چگونه از باتلاق یمن خارج شوند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۴ - ۲۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 20
کد خبر: ۱۶۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر ، عربستان سعودی که اکنون بعد از گذشت پنج سال از جنگ یمن در آستانه شکست قرار دارد، سعی دارد با دست به دامن شدن قدرت‌های خارجی خود را از باتلاق یمن به بیرون بکشاند.

 

دولت سعودی که از ابتدای جنگ یمن تاکنون، میلیاردها دلار فقط از آمریکا سلاح و تجهیزات نظامی خریداری کرده است، توافقی تازه با واشنگتن انجام داده و با استقرار 500 نظامی آمریکایی در عربستان موافقت کرد.

 

«محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن در صفحه فیسبوک خود به این توافق جدید ریاض و واشنگتن درباره حضور نیروهای آمریکایی در عربستان واکنش نشان داد و نوشت که «ریاض در باتلاق یمن گیر کرده است و نمی داند چگونه باید از آن خارج شود و به همین دلیل از اعزام 500 نظامی آمریکایی به عربستان استقبال می‌کند و به خاطر جلب حمایت آمریکا و انگلیس به بقای نظامیان خارجی تن می‌دهد».

 

به گزارش شبکه خبری المسیره، عبدالسلام افزود: «چقدر فاصله وجود دارد بین عربستان و کشور مستقلی که به تنهایی و با صلابت و اقتدار در برابر قدرت‌های استکباری جهان می‌ایستد».

 

ریاض دیروز شنبه موافقت خود را با اعزام 500 نظامی آمریکایی و ارسال تجهیزات نظامی شامل چند فروند جنگنده و سامانه دفاع موشکی در راستای تقویت آنچه که امنیت و ثبات منطقه می‎نامد، اعلام کرده بود.

 

وزارت دفاع آمریکا هم دیشب گفته بود که مجوز اعزام نیرو و تجهیزات آمریکایی به عربستان سعودی را پس از موافق شاه سعودی صادر کرده است.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار